Арестович порівняв кримінальну справу з концтабором: “Хочуть, щоб ми ходили строєм”

Колишній радник голови Офісу президента України Олексій Арестович Відреагував на загрозу щодо кримінальних справ. Він каже, що деякі сторони хочуть, щоб “ми ходили строєм з барабанами від концтабору до концтабору”.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Україна і Росія вступили в бій за первородство Арестовича” – це найкращий коментар на сьогодні, на мою думку. Був ще добрий другий… “Раз на місяць СБУ просить Арестовича виїхати за кордон, щоб розкрити агентів ФСБ та ГРУ в Україні… які починають одразу підстрибувати та кричати “що, як, чому, на його місці мав бути я”. Просто одні хочуть, щоб ми ходили строєм з барабанами від концтабору до концтабору, від дозволу до дозволу під триколором, інші хочуть, щоб ми ходили від концтабору до концтабору з барабаном під “жовто-гарячим і синім як небо” прапором”, – сказав Арестович.

Він також підкреслив, що людям потрібно зрозуміти, що “справа не в атрибутиці, не в назві і не в мові – справа у свободах”.

Нагадаємо, що народна депутатка Інна Совсун написала заяву до правоохоронних органів на колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича. Водночас і в Росії Арестовича оголосили у розшук.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *