“Я люблю Україну” на каналі ТЕТ: стала відома дата прем’єри шоу

Вже незабаром на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра другого оновленого сезону розважального шоу “Я люблю Україну“, знімання якого відбувалися у вересні.

Новий епізод телеглядачі зможуть побачити вже наступної неділі, 15 жовтня, о 19:00. Ведуча Ксенія Мішина перевірятиме, як добре капітани Володимир Дантес, Юрій Ткач та їхні команди знають культуру, мову, історію, традиції та видатних особистостей рідного краю.

Поки ж шоумен Володимир Дантес поділився згадками про перший сезон шоу. Капітан “Я люблю Україну” розповів, як йому працюється з Ксенією Мішиною та Юрієм Ткачем, хто з учасників його найбільше здивував та який конкурс змусив нервувати.

Кого з зіркових учасників першого сезону шоу “Я люблю Україну” ви б назвали найвеселішим?

Насправді всі, хто грали за мою команду та команду Юри, були веселими та прикольними, але акторка Наталка Денисенко була найзарядженішою. Вона прийшла з очима, що палали, хотіла в усі конкурси. Для неї це було свято. Це було класно. Ми не такі були включені, як вона. Тому саме її я запам'ятав найбільше.

Хто ж тоді здивував званнями про Україну?

Напевно, Тимур Мірошниченко. Я давно з ним знайомий, він такий інтелектуал, багато всього знає. Ольга Сумська, наприклад, ідеально знає граматику. Тому я б виділив саме їх.

Який конкурс з першого сезону шоу “Я люблю Україну” ви вважаєте найскладнішим?

Мені здається, що найскладніший конкурс першого сезону був якраз у мене. Моїй команді потрібно було розставити мурали на сучасній карті України – позначити міста, де ці стінописи були створені. Це було дуже складно, бо, на жаль, я бував не в усіх містах або не всюди помічав ці мурали. Також складно було розставити виші по містах України, кожен з нас знав по два-три найвідоміші навчальні заклади. Але класно, що просто під час шоу ми вчилися разом з глядачами.

Як вам працюється у тандемі з Ксенією Мішиною і Юрієм Ткачем?

З Юрою ми давно працюємо разом, а з Ксюшею було приємно познайомитися і дізнатися про Україну більше разом. Це її перший досвід у ролі ведучої, тож спочатку вона дуже хвилювалася, нервувала, хотіла, щоб усе було ідеально, щоб усім усе подобалося, але під кінець знімань була вже як у своїй тарілці.

Думаю, у нових випусках шоу “Я люблю Україну” ви побачите величезну різницю між Ксюшею в першому сезоні та зараз. Вона пройшла всю школу знімань, знає, що робить, впевнено почувається на майданчику. Словом, проблем між нами трьома жодного разу не виникало.

Ще більше щирих зізнань і непідробних емоцій Володимира Дантеса чекає на глядачів у новому сезоні шоу “Я люблю Україну” на телеканалі ТЕТ. Дивіться щонеділі з 15 жовтня о 19:00 і пізнавайте Україну краще з улюбленими зірками.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *