Нічна атака росіян: Ігнат розповів деталі обстрілу 

Атака окупаційної армії по Україні вночі проти 1 листопада була схожа на попередні. Втім, збільшилася кількість засобів ураження.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За словами Ігната, великий акцент був на Полтавську область. Сталися влучання у місті Кременчук.

“Виходили дрони групами, потім розділялись парами і фактично пролітали аж до західних регіонів. Знищено 18 дронів і одна ракета. Доволі непоганий результат. На жаль, є і влучання. Є певні ушкодження на Кременчуцькому нафтопереробному заводі”, – розповів представник ПС.

До відбиття ворожої атаки були залучені тактична авіація, зенітні ракетні підрозділи і мобільні групи.

Юрій Ігнат наголосив, що росіянам бракує крилатих, балістичних ракет. Втім, окупанти шукають різні шляхи, щоб поповнити цей запас.

“Промисловість їхня працює. Тому готуємося реагувати”, – наголосив Ігнат.

Нічна атака РФ

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Понад 20 цілей! Росіяни вночі атакували Україну! Збити вдалося не все

Вночі проти 1 листопада в низці областей кілька разів оголошували повітряну тривогу. ПС інформували про загрозу атаки безпілотників. Зокрема, для Тернопільщини, Львівщини та Хмельниччини.

Окупанти атакували Україну ударними безпілотниками “Shahed” та керованою авіаційною ракетою Х-59. Сили ППО знищили 18 дронів та одну ракету.

Вночі на Хмельниччині двічі оголошували повітряну тривогу. В регіоні сталися вибухи. У небі над областю спрацювали сили ППО.

Також відомо, що росіяни вдарили дронами по Кременчуці Полтавської області. Сталося влучання по нафтопереробному заводу.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *