Як зрозуміти, що ви для чоловіка кохана жінка чи він просто до вас звик

Мабуть, кожній жінці хотілося б достеменно знати, що чоловік по-справжньому її кохає і це не просто звичка. Бо партнер може залишатися поряд із жінкою з різних причин: спільний побут, діти, бізнес тощо. Хоча спочатку у стосунках вирувала пристрасть і шалене кохання, але з часом це може змінитися. Може статися, що чоловік просто звикає до своєї партнерки і не бачить причин змінювати щось. А для жінки вкрай важливо знати, чи продовжують її кохати, чи ні. Розповідаємо, за якими ознаками можна зрозуміти, що чоловік досі кохає вас.

Які ознаки того, що чоловік по-справжньому кохає

  • Спільне дозвілля. Чоловік, який кохає, буде шукати можливості та причини якомога більше часу проводити зі своєю коханою. Хоча для чоловічої статі важливе значення мають робота, самореалізація, хобі та особистий простір. Але закоханий партнер природно на перше місце ставить бажання провести час зі своєю жінкою. Він із задоволенням організовує спільні прогулянки, походи в кіно чи до ресторану. Коли стосунки зводяться лише до звички, чоловік може взагалі не виявляти ініціативи до спільного проведення дозвілля. У звичних стосунках йому комфортніше, коли кожен займається своєю справою.
  • Приємні сюрпризи та подарунки. Чоловік, який кохає по-справжньому, шукає будь-який привід, аби порадувати свою другу половинку. Тут варто звертати свою увагу на деталі. Якщо чоловік живе зі своєю партнеркою лише тому, що звик, то подарунки будуть, у кращому разі, лише на свята і то незначні. А коли чоловік закоханий, він буде тішити свою другу половинку щодня, незважаючи на те, який день на календарі. Йому просто хотітиметься робити свою кохану щасливою. І навіть за найскромніших фінансових можливостей закоханий чоловік робитиме все, щоб здивувати свою жінку. Це буде яскравим проявом його справжніх почуттів.
  • Жодних розмов про розставання. Коли чоловік справді кохає свою жінку, ні розмов, ні думок про розірвання стосунків не виникає, навіть жартома або під час сварки. Часто чоловік, який не кохає, може жартома чи на емоціях говорити про розлучення, такі випадки потрібно відстежувати. Якщо партнер справді кохає, думки про розставання зі своєю другою половинкою навіть не закрадатимуться в його голову. І він у жодному разі не підніматиме це питання в розмовах.

Читайте також:

6 помилок у стосунках, яких не варто робити жінкам після 30, щоб не бути самотніми

Яка ідеальна різниця у віці між подружжям для родинного щастя: чи варто вибирати старшого партнера

4 способи зберегти стосунки з близькою людиною на все життя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *