“Чорна п’ятниця” для окупантів: ЗСУ збили одразу три російських винищувачі Су-34

Рубрика “вєчного польота, братья” заграла новими барвами. Повітряні сили зробили майже неможливе — за раз збили одразу 3 російські новітні бомбардувальники. Вони летіли атакувати українську Херсонщину, але впали назавжди.

Всі подробиці про неймовірний успіх ЗСУ та “чорну п’ятницю” для рашистів, а також про те, що ж таки з обличчями російських пропагандистів, розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналіст Артем Зябкін. 

Українці відповіли рашистам

“Сдохните с*ки” — російський “Шахед” з таким написом в ніч проти 22 грудня атакував Київщину. Як пише Командувач повітряних сил Микола Олещук, українські бійці сприйняли це дуже серйозно і показали рашистам, що дарма їх мама не навчила підбирати культурних слів. Уже опівдні росіян наздогнала карма, а точніше українські профі.

Детальніше про справжній ляпас Російській авіації від Сил Оборони розповів речник ВПС Юрій Ігнат.

Така новина — це просто неймовірний успіх. Один такий Су-34 з боєкомплектом коштує понад 50 мільйонів євро. А скільки мільйонів рублів та скільки часу треба витратити, щоб навчити льотчиків таким керувати.

Рашисти “отримали” за Херсонщину

Крім того, саме цими літаками рашисти били по українській Херсонщині: скидали керовані авіабомби на позиції українських бійців на лівому березі та тероризували мирних на правому.

Зробити таке на півдні українським ВПС вдалося вперше. Як ППО змогли це реалізувати — гарне питання. У Повітряних силах натякнули, що ЗСУ спіймали окупантів у пастку.

А як же ниють росіяни. Вони,як завжди, не одразу визнали той факт, що їхні “Сушки” полетіли у “вічний політ”. Один із пропагандистських Telegram-каналів спочатку згадав лише про один збитий літак. 

Інший, який веде нібито пілот російського вертольота, у передчутті поганих новин взагалі у паніці вимкнув коментарі, щоб йому не ставили “тупих запитань”. 

Читайте провідні новини дня:

На болотах знову виють

Але найулюбленіша російська забава, яка вже давно стала народною, — жалітися на владу, але з року в рік нічогісінько не робити. Як то кажуть, “ніколи такого не було і ось знов”. Пропагандисти просто в розпачі.

Чим знищили літаки окупантів?

Рашисти кажуть, що спрацював Patriot. Ну воно і не дивно, саме на це напередодні натякнув і речник ВПС України Юрій Ігнат. Росіяни кажуть, що когось із пілотів їм витягти таки вдалося, але це не точно. 

Фото збитого російського льотчика уже гуляє мережею. Схоже, його рашисти евакуювали. Чи живі пілоти двох інших бортів, невідомо. Але ми віримо в краще для України. 

Є й інша гарна новина. Як бачите, американські ЗРК Patriot та українські ППО-шники — це гаряча суміш. Для того, щоб вона попалила ще більше окупантів їй потрібні боєприпаси, а їх і буде ще більше.

Подарунки від Японії

Як пише Reuters, Японія погодилась передати США частину своїх ракет до Patriot, а це означає, що майже зі 100% вірогідністю, вони вже скоро приїдуть в Україну. І це карколомна зміна для японців, бо вони не передавали свою зброю нікому протягом останніх 10 років. Напряму передати Україні озброєння їм забороняє законодавство, а транзитом через США — саме те що треба.

F-16 уже на шляху до України?

Цей момент нарешті настав. Нідерланди розпочали підготовку до передачі Україні перших 18-ти винищувачів F-16. Зеленський уже подякував за це нідерландському прем’єру Марку Рютте. А ми сподіваємося, що ці пташки у найближчому майбутньому допоможуть зачистити українське небо від проклятих окупантів. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ” ДЛЯ РАШИСТІВ! ЗСУ приземлили одразу 3 російських винищувачі Су-34!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *