Салат із кальмарами: ефектна закуска для святкового застілля

  1. Кальмари промийте, обдайте окропом і зніміть шкірку. Залийте окропом і варіть у підсоленій воді з додаванням лаврового листа та чорного перцю горошком 2-3 хвилини. Відкиньте на друшляк і охолодіть.
  2. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання.
  3. Кальмари, огірок та яйця наріжте соломкою.
  4. Рис відваріть до готовності.
  5. З кукурудзи злийте рідину.
  6. У салатнику з'єднайте кальмари, яйця, рис, кукурудзу, огірок. Додайте перець та сіль. Заправте майонезом. Перемішайте та прикрасьте зеленню.

Поради:

Салат можна оформити шарами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *