Відомий український співак розповів, як після розлучення змінився у нових стосунках

Ексучасник гурту “Время и Стекло”, співак Олексій Завгородній, він же POSITIFF, поділився, як змінився після розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук.

Так, артист стверджує, що після розриву стосунків він багато часу провів за роздумами над своїми помилками. Та зрештою, внутрішньо змінився. За словами POSITIFF, у стосунках з новою дівчиною він вже більш розсудливий і спокійний. А також зрозумів, що найголовніше – вміти налагоджувати діалог з партнеркою.

“Кілька років тому в мене був трансформаційний досвід розлучення з колишньою дружиною. Ми розійшлись достатньо спокійно та з розумінням, але я зробив багато висновків. Це була довга робота над собою. Проаналізував свої помилки як чоловіка, усвідомив, у яких ситуаціях я мав рацію. Зараз у нових стосунках я вже зовсім інша людина. Я більш свідомий, уважний і спокійний. Я навчився коректно будувати діалог, бо вірю, що здорова комунікація – це головне”, – розповів Завгородній у коментарі для “Viva!”.

Зазначимо, Олексій Завгородній був у шлюбі з дизайнеркою Анною Андрійчук. Втім, подружжя розлучилося 2020 року. Через деякий час стало відомо, що український репер та музикант більше не самотній й закрутив новий роман.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *