Нова дівчина екса Ані Лорак показала шокувальну переписку з його другою дружиною

Нова дівчина ексчоловіка Ані Лорак Мурата Налкакіоглу Анастасія поділилася з фоловерами в Instagram приголомшливою перепискою.

Нова обраниця Мурата оприлюднила скрини з хейтом від дівчини, яка пише їй з нещодавно створеного акаунту. У фотоблогу Анастасія натякає, що авторкою цих неприємних коментарів може бути друга дружина Налкакіоглу, віжазистка Лілія Реус.

У повідомленнях дівчина з невідомих акаунтів обзиває усілякими неприємними словами Анастасію, та навіть дозволила собі образити сина нової обраниці Мурата:

“Давайте разом вгадаємо, у кого жопа горить? Стільки гнилі в тобі, мила. Але сина чіпати – це вже зайве звісно. Котику, ти хоч з лівих акаунтів не пиши вже. Дуже паливно взагалі про що мова? Реально смішно вже. Скоро за рекламу мені платитимеш. Ти наступного разу пиши зі свого акаунту, нюхачка”, – прокоментувала емоційні скріни з перепискою Анастасія.

Тим часом, сам Мурат мовчить і ніяк не коментує хейт у бік його нової коханої, яка, як він сам стверджує, “змінила його життя”.

До речі, раніше кохана Налкакіоглу поділилася, де доля їх звела. За словами Анастасії, вони з Муратом зустрілися на одному з заходів. І в них одразу виникло відчуття, ніби вони знали одне одного все життя.

Нагадаємо, раніше нова дівчина Мурата Налкакіоглу показала їхні парні татуювання, які вони зробили у пікантних місцях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *