Вбивство заступника мера Нікополя: затримано підозрюваного – подробиці

У Нікополі на Дніпропетровщині 8 лютого посеред білого дня вбили заступника міського голови Віталія Журавльова – його автівку розстріляли. Правоохоронці затримали місцевого мешканця за підозрою у вбивстві.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

За даними слідства, 8 лютого 2024 року на одній із вулиць Нікополя підозрюваний здійснив не менше 20 вогнепальних пострілів по автомобілю, за кермом якого перебував заступник мера міста. 

Після цього він закинув вибуховий пристрій в автівку – потерпілий загинув на місці. 

Як уточнив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, зловмиснику 33 роки. Він готувався до вбивства протягом кількох місяців. 

“Знаряддя вбивства злочинець закопав у лісосмузі. Сам переховувався в орендованій квартирі, де його й схопили поліцейські”, – повідомив він. 

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Нікополь за фактом умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України). Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “В НІКОПОЛІ РОЗСТРІЛЯЛИ АВТО ЗАСТУПНИКА МЕРА: ВІН ЗАГИНУВ НА МІСЦІ!”.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *