Трамп презентував золоті кросівки

Колишній президент Дональд Трамп запустив лінію кросівок через день після того, як суд зобов’язав його та його компанії виплатити майже 355 мільйонів доларів у судовому процесі щодо цивільного шахрайства проти нього в Нью-Йорку.

Про це пише CNN. 

Колишній президент представив «кросівки Трампа» на Sneaker Con у Філадельфії. Під час виступу він поставив на подіум пару золотих кросівок, які на новому вебсайт було виставлено за 399 доларів і названі «високими кросівками “ніколи не здаватися».

«Це те, про що я говорив 12, 13 років, і я думаю, що це буде великим успіхом», — сказав Трамп, який наближається до номінації від Республіканської партії в 2024 році. 

До суботнього вечора кросівки за 399 доларів на вебсайт були розпродані. За даними сайту, можна було придбати 1000 пар кросівок.

Згідно з вебсайтом, колишній президент також продає дві версії кросівок із літерами «Т» і «45» з боків за 199 доларів. 

Згідно з вебсайт, продукти є «торговими марками CIC Ventures LLC. Кросівки Trump не розробляються, не виготовляються, не розповсюджуються та не продаються Дональдом Дж. Трампом, The Trump Organization або будь-якими їхніми відповідними філіями чи принципалами. 45Footwear, LLC використовує ім’я, зображення та образ Трампа згідно з ліцензійною угодою».

Нагадаємо, в інтерв'ю одному з російських пропагандистів президент РФ Володимир Путін заявив, що хоче бачити Джо Байдена на чолі Білого дому. Експрезидент США Дональд Трамп зробив неочікувану заяву у відповідь. Одіозний політик, якого часто звинувачують у симпатіях Путіну, заявив, що саме він знає, як допомогти Україні не програти у війні з РФ.

Колишній президент США Дональд Трамп наполягає на наданні допомоги Україні у вигляді кредиту, оскільки ухвалення подальшої підтримки залишається в глухому куті в Конгресі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Сенат США ухвалив допомогу Україні, але… Чи отримаємо ці гроші? Нюанси голосування

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *