Ексчоловік Ані Лорак після освідчення показав, як з нареченою розважається в Альпах

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу показав, як після освідчення минає їхня відпустка з коханою, моделлю Анастасією, в Італії.

Так, пара влаштувала фотосесію на тлі Доломітових Альп. Вони добряче повеселилися під час знімання і зрештою, показали результат своїм підписникам. У кадрі Анастасія з коханим зняли куртки і поклали їх на сніг. До слова, на зображеннях дівчина постає на руках у Мурата й споглядає на нього.

“Ось така любовна історія вийшла”, – написала модель.

Також закохані разом покупалися у теплому басейні просто неба, а вже ввечері Налкакіоглу приємно здивував обраницю. Зокрема, підготував романтичний сюрприз. Він замовив окремий столик у будиночку-ресторані, стежку до якого вистелив з пелюсток троянд. Атмосферу доповнюють вогники й свічки довкола.

Мурат також показав, який вид відкривається під час їхньої приватної вечері при свічках. Своєю чергою, Анастасія вкотре похизувалася чималим діамантом на підмізинному пальці.

Нагадаємо, Мурат Налкакіоглу разом з обраницею Анастасією нещодавно повідомили, що вирушили на романтичний відпочинок до Італії на гірськолижний курорт.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *