Скандал в установі МОЗ: колишня шеф-редакторка каналу Медведчука повідомила про своє звільнення

Дарія Гордійко, яку було призначено завідувачкою відділу комунікацій Центру громадського здоров’я МОЗ у січні 2024 року, повідомила, що йде з посади.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Пані Гордійко свого часу обіймала посаду шеф-редакторки телеканалу ZIK, власником якого був зрадник України Віктор Медведчук. Проте Дарія Гордійко зауважує, що переважна більшість медійників в Україні працювали у проросійських компаніях.

“Береш ледь не кожного медійника і починаєш дивитися, де працював (така вже в нас професія, інтернет все пам’ятає). І там – 9 з 10 – буде “Інтер”, чи “112”, чи “Вєсті”, чи ZIK, чи медіахолдинг Курченка (так @Антоніна Доломанжи, “Комсомольская правда”, 2018 рік?). Іноді люди помиляються. Іноді серйозно”, – написала пані Гордійко зі зверненням до співробітниці ЦГЗ Антоніни Доломанжи.

За словами Дарії Гордійко, вона й надалі буде спрямовувати свої зусилля “на спільну головну мету – боротьбу за перемогу”, тому що їй важко абстрагуватися, коли її чоловік воює на фронті.

“Триматися за посади не бачу сенсу. Йду”, – резюмувала Гордійко.

Нагадаємо, напередодні п’ятеро співробітників відділу комунікацій державної установи “Центр громадського здоров’я” при Міністерстві охорони здоров’я звільнилися після того, як дізналися, що нова керівниця відділу була шеф-редакторкою медведчуківського телеканалу ZIK.

Про скандал дізналися у соцмережах через публікацію однієї зі співробітниць ЦГЗ Антоніни Доломанжи.

Читайте провідні новини сьогодні:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *