“Самурайка з дрючком”: військовий закликав покарати жінок, які напали на бус ТЦК

Інцидент у Хмельницкій області, де натовп жінок напав на автомобіль ТЦК, є обурливим, а самі дебоширки мають відповідати за законом.

Таку думку висловив військовослужбовець і журналіст Єгор Чечеринда.

“Вибачте, скажу непопулярне. Дії цієї “самурайки з дрючком” з села Кунів Плужненської громади Хмельницької області, яка побила військове авто разом з військовослужбовцями місцевого ТЦК СП, точно підпадають під статтю 114-1 Кримінального кодексу – “Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період”, – зазначив військовий.

Він нагадав, що за такі дії загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Чечеринда називає показовим, чи притягнуть до відповідальності “найактивнішу” жінку, яка побила вікна у автівці ТЦК.

“Якщо ця громадянка не потрапить до слідчого, а потім – на лаву підсудних, то жодних нових “законів про мобілізацію” можна вже буде не ухвалювати… Нащо ще один закон, якщо “вдячні громадяни” все одно підетруть ним д**у”, – вважає Чечеринда.

Нагадаємо, що на Буковині чоловік переїхав працівника ТЦК машиною, а потім з товаришем напав на військкомів з сокирою. Пізніше стало відомо, що одним із працівників ТЦК та СП був герой російсько-української війни. Водночас, в одного з нападників син зник безвісти на війні. А батько цих нападників від 2014 року воює добровольцем.

Ще раніше, 6 лютого, в селі Космач, що на Франківщині, місцеві мешканці заблокували автомобіль жінки з 6-річною донькою та побили їх, бо вважали, що вона приїхала шпигувати за їхніми чоловіками, щоб “здати” їх військкомату.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *