Омолоджувальні стрижки з чубчиком для жінок 60+: довго тримають форму, додають локонам об’єму

З роками волосся стає ламким і слабким, починає інтенсивно випадати. Тому для жінок, яким за шістдесят, важливо вибирати таку стрижку, яка б вирішувала ці проблеми, а також омолоджувала. Стилісти назвали три зачіски, які чудово впораються з такими завданнями. Вони роблять волосся об’ємним і візуально густим, омолоджують, коригують овал обличчя, довго тримають форму та не потребують укладання. А чубчик надає загальному образу особливого шарму та елегантності.

Каре з чубчиком

Це ідеальна стрижка для зрілих жінок, вона підходить до будь-якого типу волосся й форми лиця. Каре закриває одразу кілька потреб: омолоджує, робить волосся густішим та об’ємнішим, прибирає непотрібну важкість у нижній частині обличчя. Зачіска може бути з рівним зрізом, асиметричною, градуйованою тощо. Головне – акцентувати каре косим чубчиком, який приховає зайві роки, увиразнить вилиці та погляд.

Піксі

Такий варіант – один з найпопулярніших для жінок 50-60 років. Що не дивно, адже ця коротка стрижка одразу може омолодити на десяток років і кардинально змінити образ. Піксі тримає форму до восьми місяців, не потребує укладання, надає волоссю об’єму в потрібних місцях. А косий чубчик увиразнить погляд, зробить овал обличчя легшим і тендітнішим.

Каскад

Така стрижка може бути як на коротке волосся, так і на локони середньої довжини. Вона вважається однією з найпопулярніших у всьому світі, тому вже понад двадцять років не виходить з моди. Каскад омолоджує, робить волосся об’ємним, здоровим і візуально густішим. До того ж зачіска підходить для локонів будь-якого типу і не потребує укладання. Вони одразу після миття лягають у правильну форму завдяки градуйованим пасмам. Тому ця зачіска буде ідеальним варіантом для тих пані, які не хочуть витрачати свій час на укладання чи вирівнювання волосся.

Читайте також:

Стрижка каре: як бути сучасною та мати вигляд як у француженки

Забудете про сивину надовго: як замаскувати сиве волосся без фарбування

4 варіанти наймоднішої стрижки 2024: цю зачіску люблять світові зірки й аристократія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *