“Одержима” дівчина померла у 23 роки після 67 екзорцизмів – її історія та моторошне аудіо процесу

У 16 років коротке життя Аннелізи Міхель почало занурюватися в хаос, коли вона відчула параліч усього тіла та знепритомніла. До цього додалися жахливі видіння демонічних облич, які продовжували переслідувати її до самої смерті у 23 роки.

Її історію пригадало видання Daily Star.

Стан німкені спантеличив медиків і вона звернулася по допомогу до церкви, де за 18 місяців пройшла 67 обрядів екзорцизму. Попри спроби жити нормальним життям, Аннеліза страждала від своєї “одержимості”, яка проявлялася в тому, що вона розмовляла різними мовами, з неймовірною силою нападала на членів сім'ї, пила власну сечу, їла павуків і гавкала, як собака.

Її життя стало натхненням для трьох фільмів, серед яких “Шість демонів Емілі Роуз”.

Народившись 1952 року в побожній католицькій родині в Баварії, Західна Німеччина, Аннеліза мала звичайне виховання, вона щотижня відвідувала месу. Мати описувала її як тиху, щасливу та розумну дівчинку, яка любила життя.

На жаль, усе змінилося, коли незабаром після того, як Аннелізі виповнилося 16 років, у неї стався напад. Параліч тривав недовго, згодом вона отямилася і з часом забула про те, що сталося. Але майже через рік, у серпні 1969 року, вона знову знепритомніла, після чого стався параліч. Цього разу батьки відвезли її до лікарів, і їй поставили діагноз: скронева епілепсія.

Але попри те, що вона приймала ліки від епілепсії, ситуація не покращувалася. Дівчина почала чути голоси і мати видіння демонічних облич на стінах свого будинку. Вона також повідомляла, що відчуває неприємні запахи, схожі на запах горілих фекалій. 1973 року Аннеліза вступила до університету і навіть зустріла хлопця на ім'я Пітер.

Попри те, що вона все ще була дуже хвора, продовжуючи чути голоси і бачити обличчя, вона прагнула жити нормальним життям. Але її стан продовжував погіршуватися. Вона почала чути стукіт у стіни своєї спальні вночі, коли нікого не було поруч.

Міхель стверджувала, що демони шепотіли їй на вухо, що вона буде гнити в пеклі, щоразу, коли вона молиться. Аннеліза почала вірити, що в неї вселився сам диявол. Вона звернулася до місцевої католицької церкви. Панотець Ернст Альт вважав, що вона страждає на демонічну одержимість, і закликав місцевого єпископа дозволити екзорцизм.

Панотець Арнольд Ренц, який мав кваліфікацію для проведення екзорцизму, був запрошений для проведення обряду, і він був шокований тим, що побачив. Здавалося, що ця тендітна дівчина була кинута з положення стоячи на підлогу якоюсь невидимою силою.

Детальні записи були зроблені, коли Аннеліза говорила різними мовами, рвала на собі одяг і намагалася напасти на тих, хто перебував у кімнаті, з більшою силою, ніж це було природно для дівчини її розміру.

Хоча екзорцизм мав відбуватися таємно, все було добре задокументовано і записано на аудіокасету. Сама Аннеліза просила, щоб ці записи з часом були оприлюднені, щоб були докази того, що диявол був реальним.

Увага! Відео може травмувати або спричинити сильні психологічні чи емоційні реакції

Під час першого сеансу екзорцизму глибоким, гортанним голосом вона стверджувала, що в неї вселився, серед інших, Люцифер, Юда і Каїн. Зрештою було проведено 67 екзорцизмів, 42 з яких були задокументовані на плівку. Однак Аннеліза не показувала жодних ознак покращення, а її батьки на її прохання припинили всі контакти з лікарями.

Вона померла у віці 23 років від голоду, важивши на момент смерті лише близько 30 кг.

Хоча церква вважала, що це трагічний результат одержимості демонами і невдалого екзорцизму, суд звинуватив священників, які брали участь у цьому, і батьків Аннелізи у вбивстві з необережності.

Всі четверо були визнані винними та засуджені до 6-місячного умовного тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, екзорцист розповів про одержиму, яка “мочилася чорним”, а її обличчя “перетворилося на Люцифера”. Важкі наркотики, жорсткий секс і гріховна поведінка можуть накликати диявола, каже священник.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *