“Що за ху**я? У мене сім’я, а я кудись поїхав”: полонений окупант розповів 3-й штурмовій, як потрапив на війну

Бійці Третьої штурмової бригади поспілкувалися з окупантом, який потрапив у полон. За його словами, росіянин зовсім не мав наміру йти на війну, а на фронті встиг пробути цілих два дні.

Про це йдеться у кадрах, оприлюднених Третьою окремою штурмовою бригадою.

“Це штурмові будні в Тернах з GoPro-камери бійця Сафарі. Контрить ворожі окопи взвод “Фрост” 3-ї роти 2-го штурмового бату”, – йдеться у повідомлені.

Замість свободи – на український фронт

Як зазначається, українські бійці впритул наблизилися до бліндажів з окупантами та розпочали бій на вибивання ворога. Після зачистки вони взяли коментар у полоненого солдата ворожої армії, який у РФ сидів у в'язниці. Він обурений тим, що його просто-таки змусили поїхати на війну.

“Я два дні тут. А призвали як? Ти, ти й ти  поїхали. І все. Куди? На війну. Як на війну?”, – зауважив він.

Контракт, говорить він, підписати змусили. За словами окупанта, він – судимий.

“Приїжджають і просто забирають звідти (з в'язниці – ред.). Хто звільняється – тому повістку. Що це за х**ня? В мене сім'я, а я кудись поїхав”, – обурений солдат армії РФ.

Раніше Третя окрема штурмова бригада взяла в полон заступника командира взводу, старшого сержанта 752-го полку Росії Івана Семенова і його товариша по службі. Під час розмови окупант сказав, що не знає, за що воюють росіяни.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *