Ідеальна вечеря із простих інгредієнтів — і коштує всього 50 гривень: ситне рагу з кабачків

Щоб підкреслити нейтральний і дещо пісний смак кабачків в цьому рецепті використовується щавель, що дає “кислинку”. Так у вас виходить ідеально збалансована і ситна страва, що підійде для літнього вечора.

Спосіб приготування рагу з кабачків і щавлю:

  1. Всі продукти добре промийте і просушіть. Кабачки краще брати молоді, але якщо є насіння, то його потрібно видалити. Видаліть насіння і перегородки у перців.
  2. Щавель нашаткуйте ножем, подрібніть цибулю. Зверху на помідорах зробіть надріх хрест-навхрест, а потім облийте окропом. Так шкірка зніметься набагато швидше. Поріжте помідори на дрібні кубики.
  3. Поріжте перець на дрібні кубики. А кабачки кружечками товщиною до 4 мм.
  4. Розігрійте олію у глибокій сковороді, обсмажте цибулю з перцем — 5 хвилин, помішуючи.
  5. Тепер можна додати помідори, щавель, сіль, перець і цукор. Сковорідку потрібно накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати 25 хвилин.
  6. За цей час кабачки запаніруйте у борошні, обсмажте на іншій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
  7. Посоліть і викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав у себе зайву олію. Перекладіть у ємність з овочами.
  8. Все перемішайте, вичавіть через прес часник, протоміть під кришкою ще 4-5 хвилин.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *