Образ, як у двадцять: нова омолоджувальна стрижка для жінок за 50

Щоб підкреслити свою жіночність та досконалість у зрілому віці, стилісти рекомендують вибирати правильну стрижку. Це дозволить без жодних дороговартісних процедур зробити свій образ молодим та свіжим. Розповідаємо, яка нова трендова стрижка для жінок за 50 здатна омолодити на кілька десятків років.

Текстурована піксі

На сьогодні це одна з найпопулярніших омолоджувальних стрижок для жінок зрілого віку. Піксі має безліч варіантів, та саме текстурована багатошарова зачіска зараз перебуває на піку модного олімпу, що недивно, адже вона закриває купу потреб. Текстурована піксі коригує овал обличчя, робить вилиці витонченими, а погляд виразним, надає чудового об’єму та візуальної густоти навіть дуже тонкому волоссю. Також стрижка не потребує укладання і красиво відростає, тому не треба буде часто відвідувати свого майстра.

Така зачіска буде ідеальним вибором для тих жінок, які хочуть удосконалити свій образ, зробити його елегантним і водночас грайливим.

Які переваги текстурованої піксі

  • Кардинальне омолодження. Текстурована піксі омолоджує на 15-20 років, що є дуже приємним бонусом до удосконалення образу.
  • Має коригувальний ефект. Стрижка підійде для власниць круглого та квадратного обличчя, оскільки прибирає непотрібну важкість у нижній частині й робить акцент на вилицях.
  • Надає об’єму. Текстурована піксі завдяки своїй багатошаровості перетворить навіть дуже тонке та слабке волосся на об’ємну густу шевелюру. Тому її треба обов’язково робити усім, хто має ослаблені локони.
  • Не потребує укладання. Волосся лягає у правильну структуру одразу після миття завдяки градуйованим пасмам.
  • Легкість та грайливість. У цій стрижці волосся рухається під час ходьби, що надає жінкам зрілого віку чарівної легкості, як у 20 років.

Як доглядати за текстурованою піксі

Для щоденного догляду слід використовувати шампуні та кондиціонери, які живитимуть та зволожуватимуть волосся. Якщо ви власниця тонких локонів, то варто включити у догляд також засоби для надання об’єму.

Не треба користуватися лаками та пінками, які склеюватимуть та обтяжуватимуть пасма. Досить легенько збити локони руками – і ваше неперевершене укладання готове. Можна скористатися легким кремом для надання волоссю додаткового об’єму.

Читайте також:

Нова трендова стрижка, яка набирає шаленої популярності у світі: зачіска для всіх типів волосся

Які кольори волосся омолоджують на 10 років: ідеальні відтінки для жінок за 50

6 найкращих об’ємних стрижок для тонкого волосся, які довго тримають форму і гарно відростають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *