Тренди манікюру 2024: що, на думку експертів, буде модним цієї осені

Манікюр є незмінною частиною образу кожної дівчини та жінки. Щосезону тренди манікюру змінюються, поповнюються новими варіантами. Літо закінчується і багатьох цікавить питання, які тренди чекають на нас цієї осені. Як прогнозують експерти з краси, на зміну яскравим літнім відтінкам прийдуть більш стримані та лаконічні манікюри, набудуть популярності темні кольори лаків і “скляні” дизайни.

Коричневі кольори

Це позачасовий відтінок нігтів — коричневий колір набуває свого значення також 2024 року. “Шоколадно-коричневий — ідеальний відтінок для осені”, — зазначають експерти. Незалежно від того, чи ви обираєте насичений колір какао, чи молочний шоколад, цей колір нігтів завжди має шикарний вигляд, особливо на коротких нігтях.

Нігті “Cherry Cola”

Ще один колір нігтів, який набирає обертів — це вишнева кола. Поєднання червоного й коричневого кольорів створює доглянутий вигляд нігтів, який є таким осіннім.

Нігті “Металік”

За словами експертів, цього сезону ми побачимо повернення до “металіків” у низці цікавих кольорів, як-от сріблястий, коричневий і бронзовий. 

“Скляні” нігті

Ефект “скляних” нігтів стане новою формою трендового хромованого дизайну, який на піку популярності. Для створення переливчастого ефекту експерти радять комбінувати молочні лаки та мерехтливе напилення.

Французький манікюр

Французький манікюр є позачасовим трендом, вічною класикою — “французький манікюр буде трендом незалежно від сезону, але тонкіший френч, який був нещодавно, повернувся”.

“Глазуровані” нігті

Хромовані дизайни з’являться в осінніх модних трендах у нових варіаціях. Ефекту “глазурі” на нігтях вдасться досягти, комбінуючи рожеві кольори зі спеціальним напиленням.

Мигдалеві нігті

Форма “мигдаль” цієї осені витісняє короткий квадрат і восени 2024 року буде основною. Така форма нігтів не лише подовжує пальці, але й дає багато можливостей для творчості.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *