В Івано-Франківську невідомі побили військового: поліція відреагувала (відео)

В Івано-Франківську невідомі побили військового. Їх наразі розшукують.

Про це повідомила “Івано-Франківська правда”.

Поліція відреагувала

Як деталізували у поліції Івано-Франківської області, за фактом бійки між молодиками та учасником бойових дій прикарпатські поліцейські розпочали кримінальне провадження.

“11 вересня до Івано-Франківського районного управління поліції зателефонував мешканець міста та повідомив, що став очевидцем бійки між молодиками та чоловіком у військовій формі. Чоловік розповів, що зняв фрагмент сутички на мобільний телефон та передав відео слідчим. Поліцейські негайно відреагували на звернення та виїхали на місце події”

Постраждалим виявився 40-річний учасник бойових дій, та до поліції чоловік поки не звертався. Його місцеперебування намагаються встановити.

Наразі за фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту та встановлюють всіх учасників конфлікту.

Раніше поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі. Проти нього порушили кримінальні провадження одразу за чотирма статтями. Фігуранту загрожує до 12 років ув'язнення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *