Камалія відправила доньок з ексчоловіком за кордон і показала, як у сльозах прощалася з ними

Українська співачка Камалія відправила доньок Арабеллу та Мірабеллу за кордон.

11-річні дівчата повертаються до навчання у Великій Британії. У своєму фотоблогу артистка також повідомила, що з ними поруч буде їхній тато, ексчоловік зірки Мохаммад Захур. Тим не менш, Камалія не могла стримувати сліз під час емоційного прощання на вокзалі у Києві. Співачка зізналася, що вже неймовірно сумує за доньками й вірить, що скоро з ними побачиться.

“У моєму серці так багато суму… Мої найдорожчі дівчатка Арабелла та Мірабелла разом з татом відправилися в Лондон, бо канікули закінчилися і попереду новий навчальний рік. Я бачила їхні сльози, як важко їм було залишати маму в Україні, але таке зараз наше життя… Мої маленькі принцеси, я вже безмежно сумую за вами. Я пишаюся вашою силою і мужністю, знаю, що ви будете чудово вчитися й робити мене щасливою з кожним вашим успіхом. Ми обов’язково скоро зустрінемося і будемо разом, як завжди”, – зворушила Камалія.

Нагадаємо, нещодавно співачка Камалія показала, як її доньки-двійнята відсвяткували 11-річчя у Києві разом з родиною та татом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *