Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту

Додайте один секретний інгредієнт, який зробить з сала справжній кулінарний шедевр.

Процес приготування:

  1. Нарізати сало невеликими шматками, викласти в ємність, залити пивом і по бокам викласти лушпиння цибулі.
  2. В каструлі довести сало до кипіння, проварити 25-30 хвилин на середньому вогні, відключити вогонь і остудити.
  3. Почистити головку часнику, натерти на дрібній терці, змішати з сіллю і перцем.
  4. Сало натерти з усіх боків часниковою сумішшю, відправити в пакет і покласти в холодильник на добу. Зберігати в морозильній камері. Перед вживанням сало краще дістати з морозильної камери. 

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *