Такі ласощі захоплюють своїм святковим виглядом, а ще в них чудово поєднуються ніжний сир та яскравий цитрусовий смак.
Процес приготування:
- Основа для чизкейка буде готуватися з крихти печива. Додайте до неї розтоплене вершкове масло, перемішайте, викладіть на дно формочок і утрамбуйте. Відправте до холодильника на 20 хвилин.
- Для сирної маси перебийте кисломолочний сир блендером, додайте цукрову пудру, ванільний цукор, сметану і розтоплений желатин (його потрібно попередньо залити водою і залишити на 10 хвилин).
- Додайте до сирної маси цедру половини апельсина, перемішайте, залийте в форми на основу з печива. Поставте в холодильник на 30-40 хвилин.
- Прикрасити можна часточками мандаринів і прозорим желе (за бажанням).
Смачного!