Гарячий сендвіч з яйцем за 15 хвилин: рецепт швидкого сніданку

Сніданок — це те, що має бути смачно та поживно. Сендвіч — прекрасна ідея. Завдяки томатному соусу, сиру та яйцю він виходить соковитим, а хліб – хрустким.

ТСН.ua пропонує рецепт сендвіча від кулінарки Ольги Рябенко.

Інгредієнти

  • тостовий хліб
  • томатний соус з базиліком
  • сир твердий
  • сир плавлений для сендвічів
  • шинка
  • яйце
  • зелень

Приготування

1. Викладіть на деко шматочки хліба та кожний змастіть томатним соусом. Потім покладіть шинку, твердий сир та сир для сендвічів. Після цього знову змастіть соусом.

2. Виріжте з іншого шматка хліба серединку і покладіть на верх сформованого сендвіча. У дірку в хлібі розбийте яйце.

3. Після того, як сендвічі зібрано, поставте їх до духовки та запікайте 15 хвилин за температури 210 градусів. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *