Сніданок — це те, що має бути смачно та поживно. Сендвіч — прекрасна ідея. Завдяки томатному соусу, сиру та яйцю він виходить соковитим, а хліб – хрустким.
ТСН.ua пропонує рецепт сендвіча від кулінарки Ольги Рябенко.
Інгредієнти
- тостовий хліб
- томатний соус з базиліком
- сир твердий
- сир плавлений для сендвічів
- шинка
- яйце
- зелень
Приготування
1. Викладіть на деко шматочки хліба та кожний змастіть томатним соусом. Потім покладіть шинку, твердий сир та сир для сендвічів. Після цього знову змастіть соусом.
2. Виріжте з іншого шматка хліба серединку і покладіть на верх сформованого сендвіча. У дірку в хлібі розбийте яйце.
3. Після того, як сендвічі зібрано, поставте їх до духовки та запікайте 15 хвилин за температури 210 градусів.