Що додати в тушковану капусту без м’яса, щоб зробити страву ще смачнішою
Для увиразнення смаку традиційної страви треба додати один складник — насіння кропу. Цей інгредієнт зробить тушковану капусту вишуканою та насиченою, подарує їй новий смаковий відтінок, якого ви раніше не відчували.
Щоб страва вийшла ідеальною на смак, професійні кухарі рекомендують дотримуватися кількох порад під час її приготування. Капусту треба нарізати не надто великими шматочками, але й не дрібнити її. Варто додати трохи олії, а замість томатної пасти використати томатний сік. Тушковану капусту необхідно посолити за 10 хвилин до завершення приготування, а насіння кропу додати за 3 хвилини. Таким чином капуста матиме ідеальний смак і насичений пряний аромат.
Які ще рекомендації щодо приготування тушкованої капусти: секрети професіоналів
Професійні кухарі відкрили декілька своїх секретів приготування тушкованої капусти.
-
Для тушкування треба брати велику сковорідку, щоб капуста готувалася рівномірно.
-
Процес обсмажування капусти слід починати на великому вогні упродовж перших 5 хвилин. Потім вогонь треба зменшити. На цьому етапі приготування необхідно додати трохи води, щоб капуста почала тушкуватися.
-
Капусту треба тушкувати з іншими овочами, щоб смак страви був довершеним. Однак не можна додавати сирі овочі — їх варто трохи обсмажити перед додаванням до капусти, тоді їхній смак повністю розкриється.
-
З капустою добре поєднуються такі овочі: морква, цибуля, болгарський перець і томати.
-
Щоб тушкована капуста без м’яса була більш насиченою й ароматною, можна додавати до неї різноманітні копченості, наприклад, ковбаски. Кухарі рекомендують додавати копченості за 10 хвилин до завершення процесу приготування.