Незважаючи на те, що котлети — одна з найулюбленіших страв, багато господинь не до кінця знають всі секрети їх приготування. Хтось вважає, що вміє смажити котлети, але результат часто буває сухим і позбавленим об’єму. Насправді ж приготувати смачні і соковиті котлети зовсім не складно — потрібно лише дотримуватися правильних рекомендацій. Ділимося, які інгредієнти додати у фарш, щоб котлети були максимально соковитими.
Процес приготування:
-
Спочатку м’ясо потрібно або добре подрібнити, або взяти готовий фарш. Цибулю натріть на дрібній тертці. В окремій мисці змішайте фарш із спеціями, яйцями та натертою цибулею.
-
Потім додайте панірувальні сухарі і дрібно порізану зелень. Усе ретельно перемішайте і дайте фаршу настоятися приблизно годину.
-
Після цього змоченими у воді руками сформуйте котлети та обсмажуйте їх на добре розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.
-
Коли скоринка утвориться, переверніть котлети, накрийте кришкою і готуйте ще 3-5 хвилин, щоб вони дійшли всередині.
Смачного!