Без сухарів чи борошна: цікавий рецепт соковитих котлет на кожен день

Одна з кулінарок оприлюднила в Instagram оригінальний рецепт надзвичайно ніжних та ароматних котлет, у яких замість борошна використовується манка.

Процес приготування:

  1. М’ясний фарш з’єднати з кефіром, збитими яйцями, натертою цибулею та подрібненим часником. Додати улюблені спеції, дрібно нарізану зелень, а в самому кінці — манку. Ретельно перемішати до однорідної консистенції.

  2. За допомогою ложки сформувати котлети та викласти їх на добре розігріту сковороду. Обсмажити з обох боків до апетитної золотавої скоринки. Щоб зробити страву ще ніжнішою та соковитішою, краще накрити сковороду кришкою і тушкувати котлети кілька хвилин на слабкому вогні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *