Для приготування цього крему потрібно 200 мл згущеного молока (як звичайного, так і вареного), 500 г вершкового сиру та 70 г цукрової пудри.
Спочатку охолодіть вершковий сир, а потім збивайте його з цукровою пудрою до однорідної маси. Поступово додавайте згущене молоко, продовжуючи збивати доти, доки не отримаєте легку, повітряну консистенцію.
Готовий крем не має характерного сирного присмаку та кислинки, а виходить дуже ніжним, солодким і з вираженим вершковим смаком. Для його приготування не потрібно витрачати час на збивання вершків до жорстких піків.
Такий крем ідеально підходить для прошарку тортів, тістечок, капкейків або для декорування десертів завдяки своїй густині. Насолоджуйтеся!
Читайте також: