Яєчний салат, який готують на Великдень десятиліттями: обов’язково спробуйте

Цей салат готувати значно швидше, ніж овочевий, а результат перевершує всі очікування! Величезною гордістю для Польщі є цей рецепт, адже він був створений ще минулого століття. Він стане чудовим доповненням до великоднього столу, коли у вас буде багато яєць, але приготувати його можна й у будь-який інший зручний момент.

Процес приготування:

  1. Зваріть яйця круто в підсоленій воді з додаванням трохи оцту, щоб уникнути витікання білків у разі тріщин на шкаралупі.
  2. Поки яйця варяться, підготуйте інші інгредієнти: наріжте мариновані огірки кубиками, злийте рідину з консервованого горошку та грибів, а гриби теж поріжте дрібно.
  3. Всі підготовлені компоненти – гриби, огірки, часник (попередньо пропущений через прес) – покладіть в миску. Поріжте варені яйця та додайте до решти інгредієнтів.
  4. До салату додайте майонез (2 ложки) і гірчицю (1 ложку). Приправте чорним перцем по смаку, а сіль додавайте обережно.
  5. За бажанням можна додати дрібно нарізану цибулю для аромату. Добре перемішайте, дайте настоятися в холодильнику кілька годин, щоб смаки злились в одне ціле.

Смачного!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *