Лише 2% населення світу зможуть знайти приховане зображення: перевірте, чи ви входите в цей відсоток

В Мережі бурхливо обговорюють оптичну ілюзію, яка багатьох людей збиває з пантелику. Рідко кому вдається перевірити свою увагу і спостережливість за відведений час. Тому існує думка, що лише 2% людей на Землі можуть виявити всі приховані зображення на цій картинці.

Уважно придивіться до цього малюнка. Хоча перед вами звичайний ескіз дівчини з розпущеним густим волоссям, він приховує за собою дещо більше. На дівчині вигадливий східний костюм, який розвивається наче від легкого вітру, вона розмовляє телефоном і усміхається. Однак насправді на картинці зображено аж чотири жінки.

Отже, засікайте 10 секунд і спробуйте відшукати всіх жінок за цей час. Якщо придивитися уважно, то можна одразу помітити трьох жінок, тому багато хто здається, вважаючи, що четвертої просто немає на малюнку. Але подивіться краще.

Якщо ж ви не знайшли, не засмучуйтесь, ось вам підсказки. Перша жінка схована на правій руці дівчини, що розмовляє телефоном, ближче до її щоки. Другу можна помітити, якщо уважніше придивитися на рукав дівчини. А ось третя заховалася збоку — ви зможете одразу впізнати її профіль. Четверта — шукайте на животі дівчини пару губ, які і є рисами обличчя цієї жінки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *