Ексчоловік Ані Лорак на тлі чуток про розлучення з дружиною проводить час з її копією

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу на тлі чуток про розлучення з другою дружиною Лілією показався у компанії іншої жінки, дуже схожої на неї.

Якщо у шлюбі з Лілією Мурат рідко ділився фото з іншими жінками, то зараз в Instagram бізнесмена все частіше з'являються світлини у компанії інших дівчат. Так от, днями Налчаджиоглу завітав на один захід у компанії української блогерки, учасниці 10-го сезону шоу “Холостяк” Валерією Старчеус, відомою як Laganza. Разом з нею Мурат показався в авто, тобто вони разом приїхали на захід, а також вони разом провели вечір.

Підписники сторінки Налчаджиоглу зазначили, що Валерія дуже схожа на його поки що законну дружину Лілію.

Втім, що ж насправді відбувається у стосунках Мурата та Лілії досі загадка для їхніх шанувальників. Та зрозуміло, що пара не проводить час разом, а Налчаджиоглу все частіше з'являється у компанії інших жінок.

Нагадаємо, що на тлі чуток про розлучення дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія показалася без обручки. Окрім того, коли Мурат повернувся з Туреччини, де робив операцію, Лілія в той же час поїхала до іншої країни і не дочекалася чоловіка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *