Надя Дорофєєва розповіла про секс з Мішею Кацуріним і хто з них голосніший під час інтиму

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка розсекретила найдорожчий подарунок від чоловіка Міші Кацуріна, трошки розповіла про їхнє повсякденне життя.

Так, артистка пройшла бліц від ведучих радіо “Люкс ФМ” і в ефірі, зокрема, зізналася, хто з них з чоловіком виносить сміття:

“Я виносила вперше позавчора”, – відповіла чесно Надя. Також з'ясувалося, що подружжя є фанатом помідорів черрі, адже саме цей овоч завжди присутній у холодильнику Наді та Міші.

Окрім того Дорофєєва зізналася, що між фобо і борщем віддасть перевагу борщу, щоправда, потім замислилася, адже у її чоловіка мережа ресторанів японської кухні у Києві.

Торкнулися ведучі з Дорофєєвою й пікантних тем. Так, на запитання, що Дорофєєва обере – зранку поспати подовше, або гарячий секс, зірка відповіла: “Ааа. Це неможливо. Ну давай друге блін”.

Також Надя зізналася, хто з них з чоловіком більш гучний під час інтиму: “Я думаю, що я”, – сказала Дорофєєва.

Не приховала артистка й те, що вони з Кацуріним декілька разів на тиждень можуть дозволити собі випити вина, що вона зараз їздить на авто марки Mercedes і обожнює масаж голови.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва чесно зізналася, чи спілкується зараз зі своїм ексчоловіком, шоуменом Володимиром Дантесом і що думає про хейт у бік свого експродюсера Потапа.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *