“Валенсія” з Яремчуком відібрала очки у “Барселони” в матчі 17-го туру Ла Ліги (відео)

“Валенсія” українського форварда Романа Яремчука зіграла внічию з “Барселоною” у домашньому матчі 17-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на стадіоні “Месталья” завершився з рахунком 1:1.

Яремчук вийшов на гру у стартовому складі “кажанів” і вже на 2-й хвилині був дуже близьким до того, щоб відкрити рахунок. Після передачі від партнера Роман з м’ячем розвернувся у штрафному майданчику каталонців і пробив у правий нижній кут. Однак голкіпер “синьо-гранатових” Іньякі Пенья врятував свою команду.

Перший тайм поєдинку минув без голів. На старті другої половини матчу “Барселона” вийшла вперед – на 55-й хвилині відзначився Жоау Феліш.

Після пропущеного м’яча головний тренер “кажанів” Рубен Бараха на 62-й хвилині зняв Яремчука з поля, випустивши замість нього Серхі Каноса.

На 70-й хвилині “Веленсія” зуміла відігратися – Уго Гільямон завдав влучного удару, який дозволив господарям вирвати нічию в матчі проти чинного чемпіона Іспанії.

Огляд матчу “Валенсія” – “Барселона”

Буде додано незабаром.

Після цього матчу “Валенсія” з 20 очками посідає 10-те місце у турнірній таблиці Ла Ліги. “Барселона” (35 балів) піднялася на третю позицію. На четверту сходинку опустився мадридський “Атлетіко” (34 очки + гра в запасі), який цього туру на виїзді поступився “Атлетику” з Більбао з рахунком 2:0.

Лідирує в чемпіонаті “Жирона” українців Віктора Циганкова та Артема Довбика, яка має у своєму активі 41 бал. На два очки від неї відстає мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна. У неділю, 17 грудня, “вершкові” приймуть “Вільярреал”, а в понеділок, 18 грудня, “жиронці” вдома зустрінуться з “Алавесом”.

У наступному турі “Барселона” 20 грудня прийматиме “Альмерію”, а “Валенсія” днем раніше на виїзді позмагається з “Райо Вальєкано”.

Читайте також:

Впоралися без Миколенка: “Евертон” здобув четверту поспіль перемогу в АПЛ (відео)

“Челсі” з Мудриком обіграв аутсайдера АПЛ, “Манчестер Сіті” драматично втратив очки (відео)

Капітан новачка АПЛ знепритомнів під час матчу проти команди Забарного – поєдинок не дограли (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *