Том Круз винайняв цілий поверх ресторану для побачення з росіянкою

Голлівудський актор Том Круз, який, подейкують, захопився донькою російського ексдепутата Держдуми та ексдружиною російського олігарха Ельсіною Хайровою, робить для неї широкі жести.

Так от, днями 61-річна зірка стрічки “Місія неможлива” для побачення з 36-річною росіянкою винайняв цілий поверх елітного азійсько-італійського ресторану у районі Мейфер “Novikov” у Лондоні.

Як розповіло джерело виданню The Sun, пара поласувала лобстерами, морепродуктами та суші. Загалом Том Круз, статки якого становлять більше ніж 600 мільйонів доларів, заплатив за обід у ресторані 634 долари.

“Том здавався дуже закоханим і ловив кожне слово, яке говорила Ельсіна. Фізично вони здавалися дуже близькими. До них приєднався його охоронець, який втрутився, коли один із співробітників попросив сфотографуватися”, – розповів інсайдер.

Він додав, що Ельсіна була одягнена у блискучу сукню і чорну шубу.

Перш ніж залишити ресторан, Том Круз віддячив персоналу у вигляді чайових у 126 доларів.

Джерело зазначило, що азіатсько-італійський ресторан “Novikov”, який належить росіянам, – одне з улюблених місць Тома в британській столиці. Його власник Аркадій Новіков вважається близьким другом Володимира Путіна та володіє двома ресторанами, відміченими зірками Michelin, у Росії.

Нагадаємо, вперше про роман Тома Круза та доньки ексдепутата Держдуми РФ та колишньої дружини російського олігарха, світської левиці Ельсіни Хайрової заговорили тиждень тому. Їх помітили на одній із вечірок у Лондоні, яку вони залишили разом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *