Нічні вибухи в Криму: вражено Центр далекого космічного зв’язку ВКС РФ — ЗМІ

Вибухи, які лунали проти ночі 20 грудня у тимчасово окупованому Криму, були наслідком атаки безпілотників та далекобійних ракет. Ударів з повітря було завдано по військових об’єктах окупаційної армії, зокрема по території Центру далекого космічного зв'язку ВКС РФ.

Про це повідомляє видання ASTRA з посиланням на власні джерела.

У повідомленні йдеться, що перша атака була близько 4 години ранку – як мінімум 3 прильоти зафіксовано на території в/ч 28735 ПУ ФСБ, яка, згідно з відкритими даними, розташовується в селі Сонячногірське в Алушті. 

“Попередньо атака була здійснена з БПЛА. Одного службовця ПУ ФСБ поранено, пошкоджено антену супутникового зв'язку”, – повідомляють джерела видання.

Близько 5 години ранку, ймовірно, ракети Storm Shadow атакували Центр далекого космічного зв'язку ВКС РФ в селі Вітіно Сакського району. Повна його назва – 40-й окремий командно-вимірювальний комплекс у складі Головного випробувального космічного центру імені Г. С. Титова Повітряно-космічних сил РФ (в/ч 81415). 

“По території центру було зафіксовано щонайменше 2 прильоти, пошкоджено 1 одиницю військової техніки. Постраждалих немає”, – повідомили джерела.

Нагадаємо, раніше, 16 грудня, російські окупанти заявили, що Крим знову намагалися атакувати БпЛА, але атаку нібито було відбито. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *