Бої за Авдіївку: воїни ЗСУ розповіли про тактику окупантів та ситуацію на фронті (фото, відео)

Російські окупанти продовжують штурми Авдіївки. Бої надважкі, оскільки ворог, на відміну від нас, не економить снарядів і масово використовує дрони-камікадзе та літаки-бомбардувальники. 

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Руслана Ярмолюка.

Російська піхота постійно штурмує позиції ЗСУ під Авдіївкою. 

“У них там група висувається – 6 чи до10 осіб і пробують штурмувати на різних напрямках. Техніку вони привозять тільки тоді, коли треба особовий склад привезти”, – каже воїн ЗСУ “Вентум”. 

Ворожа артилерія має поки необмежений ресурс озброєнь. Бʼють квадратами випалюючи усе живе. Шукаючи наших гармашів і наші опорні пункти.

Через відсутність боєприпасів українські військові воюють дронами-камікадзе, проте їхня ефективність залежить від погоди та роботи ворожого РЕБу. 

Без повноцінного сну, харчування і ротацій піхота утримує свої позиції. На кону не лише життя товаришів а й фланги Авдіївки. Ворогу не можна дозволити прорвати оборону аби місто не опинилось повністю у кільці.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ⚔️ Посилюють атаки, щоб замкнути ЗСУ у кільці! По бійцях прилітає щось щогодини

Нагадаємо, колишній командир роти батальйону “Айдар” Євген Дикий розповів, що битва за Авдіївку схожа на битву за Бахмут. За його словами, окупанти “у прямому фізичному сенсі засипають місто тілами, і по цих тілах далі просуваються”.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *