Приголомшливі масштаби “дружнього” бомбардування Воронезької області: подробиці від місцевої влади

У селищі Петропавловка Воронезької області РФ, на яке у вівторок, 2 січня, випадково скинув бомбу російський військовий літак, доведеться відбудувати 9 будинків, а також відремонтувати школу, клуб та будівлю адміністрації.

Водночас місцевий губернатор Олександр Гусєв у своєму Telegram-каналі повідомив лише про 4 постраждалих людей.

За його словами, внаслідок “дружнього бомбардування” селища загиблих немає. 

“За медичною допомогою з легкими ушкодженнями звернулися чотири особи. ФАП працює щодня, туди звертаються люди, зокрема за консультацією психолога”, – запевняє російський губернатор. 

Він також повідомив, що після обстеження зруйнованого житла вирішено заново збудувати дев'ять будинків. Решта поруйнованих будівель ремонтуватимуть. 

У селищі Петропавловці постраждали не тільки житлові і господарській будівлі. Ремонтувати доведеться місцеву школу, будинок культури та приміщення селищної адміністрації. 

Вибухом бомби пошкоджено також транспорт — щонайменше 5 легкових автомобілів та трактор. 

Пресслужба Міноборони РФ повідомила, що 2 січня сталося аварійне сходження боєприпасу під час виконання польоту літака російських повітряно-космічних сил над населеним пунктом Петропавлівка у Воронезькій області.

Нагадаємо, раніше російські пабліки повідомляли, що внаслідок повітряного удару в селі Петропавлівка Воронезької області загинули 11 людей, із них троє дітей. Ще 21 особа постраждала.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *