Будуть вдесятеро смачнішими: додайте секретний інгредієнт у пельмені – і рідні “ахнуть” від задоволення

Пельмені – смачна страва, яка полюбилася багатьом українцям. Дуже багато господинь, які готують пельмені вдома, скаржаться, що вони розварюються під час приготування. Щоб уникнути цієї неприємності, потрібно знати один секретний інгредієнт.

Візьміть невелику глибоку ємність і вбийте до неї один сирий яєчний жовток. Краї тіста для пельменів змащуйте жовтком, який виконуватиме роль засобу для склеювання. Після цього навіть в окропі страва не розварюватиметься, пельмені зберігатимуть апетитну форму та зовнішній вигляд.

А ось щоб зробити звичні пельмені набагато смачнішими й соковитішими, спробуйте таку хитрість. Під час приготування фаршу додайте до нього один секретний інгредієнт, який одразу покращить смакові якості пельменів.

Йдеться про звичайну картоплю. Саме завдяки цьому овочу страва вийде надзвичайно смачною і соковитою.

Просто пропустіть сиру бульбу через м'ясорубку та змішайте з м'ясним компонентом. Зверніть увагу, що на 250 г фаршу треба взяти 200 г картоплі. А для ще більшого аромату не забудьте додати зубок тертого часнику. Водночас від цибулі відмовлятися не доведеться. Всі ці овочі чудово поєднуються між собою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *