Росіянку відмовилися обслуговувати в аеропорту Рима через її паспорт – подробиці

В одному з найбільших аеропортів Італії “Ф'юмічіно” росіянці не продали воду через її паспорт. За її словами, продавчиня, побачивши паспорт, заявила, що “росіянам воду продавати заборонено”. Громадянка РФ саме мала летіти до Єревана і перед від'їздом вирішила купити пляшку води.

Про це пишуть італійські ЗМІ.

Відео зі скаргами росіянка поширила в Мережі.

Працівниця магазину запевнила, що продавати воду росіянам їй нібито заборонили в Міністерстві закордонних справ Італії. Проте жодних таких інструкцій від МЗС не надходило. Тож очевидно, що жінка хотіла таким чином показати своє ставлення до громадянки країни-терористки Росії.

“Я хотіла купити пляшку води в магазині Aelia Duty Free в аеропорту Фʼюмічіно. Але коли продавчиня побачила мій паспорт, сказала, що росіянам воду не продають, це є розпорядження італійського МЗС. Навіть не знаю, що сказати… Я 10 років живу в Італії, маю посвідку на постійне проживання, плачу податки”, – поскаржилася росіянка.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ РФ, йдеться про Анну Ларіну, яка живе в Італії та працює вчителькою російської мови і перекладачкою.

Нагадаємо, Польща відреагувала на інцидент під час протесту фермерів – проросійський плакат і заклик до Путіна.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *