7 речей, які обов’язково треба мати жінкам за 50: цей одяг робить образ дорогим і досконалим

Жінкам зрілого віку треба обов’язково мати в арсеналі ці сім речей, які робитимуть аутфіт розкішним та елегантним. До того ж цей одяг коригуватиме фігуру, приховуючи зайві кілограми. Розповідаємо, які предмети гардеробу обов’язково повинні бути у жінок за 50.

Сукні

Для жінок зрілого віку ідеальними будуть сукні вільного крою з якісних матеріалів монохромних кольорів. Це можуть бути прямі моделі довжини міді з поясом чи без, які легко стилізувати. Такі сукні вигідно приховуватимуть зайві кілограми на вашій талії та підкреслюватимуть природну красу.

Блузи та сорочки

Треба вибирати класичні сорочки світлих пастельних кольорів. Для ідеального образу підійде біла чи блакитна сорочка з будь-яким низом. Блузи також повинні бути монохромними, без мережива й бантів, бо такі деталі додаватимуть віку.

Джинси

Для пані елегантного віку підійдуть джинси класичного крою синіх відтінків. На штанях не має бути декору, потертостей чи рваних країв, бо це здешевлюватиме образ, робитиме ваш аутфіт смішним.

Штани

Класичні прямі чи широкі моделі мають обов’язково бути в гардеробі кожної жінки, якій за 50. З ними можна легко створити дорогий елегантний образ, комбінуючи з будь-яким верхом.

Жакет

Це може бути костюм зі штанами чи спідницею. А можна придбати окремо клубний піджак з якісної тканини, бажано у світлих тонах. Такий блейзер пасуватиме до сорочок, штанів, суконь, спідниць і джинсів.

Кардиган

Ця класична затишна річ обов’язково має бути в гардеробі кожної пані. В’язаний кардиган надає образу романтизму й елегантності. Його довжина може бути як до коліна, так і нижче, без зайвої фурнітури та яскравих деталей.

Верхній одяг

В гардеробі мають бути пуховик і пальто. Не варто відмовлятися від курток, які доходитимуть до колін і нижче. А ось від шуби краще відмовитися, наразі в трендах панує мінімалізм, тому цінне хутро буде недоречним.

Читайте також:

Які кросівки у трендах весняного сезону 2024: вони неодмінно мають бути у вашому гардеробі

Топ-9 трендових суконь весна-літо 2024: вишукані, бюджетні й невимовно розкішні

Як зі свого простого одягу створити гардероб розкішної дорогої жінки: вашому стилю заздритимуть усі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *