РФ намагається посіяти серед українців незадоволення перебігом війни – керівник розвідки Естонії

Керівник естонської розвідки, полковник Антс Ківісельг, наголосив, що керівництво Росії прагне, щоб всередині України росло незадоволення серед населення перебігом воєнних дій на фронті та результатами України у цій війні.     

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій у Таллінні. Ця розмова стала можлива завдяки підтримці Європейського союзу.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ексклюзив! Керівник розвідки Естонії – про плани Путіна, військовий потенціал РФ та деокупацію Криму

“І вони намагаються зробити зараз все, щоб розчарування та незадоволення росло в середині вашої країни. Також, Кремль усіма способами намагається відволікти цивілізований світ від війни в Україні. Хочуть аби згасав інтерес до війни. Кремлівська машина використовує різні пропагандистські методи, інформаційний тиск, щоб про війну забували, щоб про неї не говорили”, – зазначив він.

Проте, на думку Ківісельга, Україна зараз дуже добре протистоїть російській пропаганді й натиску російської інфомашини. Захід тримає єдиний вектор з цього питання.

Нагадаємо, керівник естонської розвідки проаналізував бої за Авдіївку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *