Алан Бадоєв прокоментував, чому його ексдружина Жанна досі знімається в російських проєктах

Український режисер та продюсер Алан Бадоєв висловився про мовчання своєї ексдружини Жанни Бадоєвої про повномасштабне вторгнення РФ до України.

Ба більше, Бадоєва, яка наразі з новим чоловіком проживає в Італїі, продовжила працювати на росТБ.

За словами Бадоєва, вони після розлучення з колишньою залишилися у гарних стосунках та навіть стали справжніми друзями. Втім, останнім часом рідко зідзвонюються:

“Так, Жанна мій друг 100% на все життя. Назавжди. Тому що це мати двох моїх дітей”, – сказав Бадоєв в інтерв’ю Дмитру Гордону.

На запитання ведучого, чому Бадоєва досі не обірвала зв’язок з Росією, режисер відповів:

“Дозволю собі це взагалі не обговорювати ніяк через одну просту причину – з Жанною ми теж ще не поговорили про це. Не було можливості. Може в мене ще не вистачає сил поставити… Але в будь-якому випадку для мене Жанна завжди свята жінка з точки зору того, що це мати моєї дитини. А за її життєвий вибір… Якщо вона в мене запитає, якщо їй захочеться поговорити про це, я завжди поговорю з нею. Але я думаю, що не захочеться. Тому що це вже її життя, і без стуку я туди не заходжу”, – прокоментував Бадоєв.

Зазначимо, що ексдружина Алана Бадоєва, ведуча Жанна Бадоєва, від якої режисер має доньку та названого сина, після повномасштабної війни обрала мовчати. Бадоєва, яка тривалий час прожила в Україні, не засудила російське вторгнення. У вересні 2022 року вона продовжила співпрацювати з російським телеканалом та поновила знімання свого тревел-шоу в РФ.

На початку січня 2023 року Жанна Бадоєва опинилася під санкціями РНБО. Як зазначається, ведуча перебуває у санкційному списку через антиукраїнську діяльність.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *