“Ти працював на невірних, а тепер молишся Аллаху?”: бойовики ХАМАСу захопили ізраїльського араба (відео)

У Мережі з’явилося відео, яке демонструє підступність терористів ХАМАСу, які 7 жовтня здійснили напад на територію Ізраїлю. 

У ролику, опублікованому на платформі Х, показано, як бойовики, переодягнувшись у форму ізраїльських солдатів, захопили в заручники арабського громадянина Ізраїлю. 

Відео зафіксувала камера, прикріплена до шолома одного з терористів. Вони знаходять цивільного, який ховається в придорожньому сховищі, і виводять його звідти під дулом зброї.

Цивільний кричить нападникам, що він мусульманин, і просить не стріляти. 

На кадрах видно кількох терористів, одягнених у форму ізраїльських солдатів, а також деяких із зеленими пов'язками ХАМАС, обмотаними навколо голови. Терористи виводять ізраїльського мирного жителя з укриття, б'ють його прикладом автомата і садять в машину, запитуючи, як потрапити до кібуцу Рейм.

“Я питаю востаннє, перш ніж вистрелити в голову, де Рейм? Переріжу тобі горло, де Рейм?”, – допитує ватажок терористів.

Оскільки заручник не відповідає, його виводять з машини і знову б’ють — прикладом та ногами, а потім зв’язують мотузкою. Повалений на землю і жорстоко побитий, цивільний благає про пощаду в ім'я Аллаха, але цим ще більше розлючує ватажка терористичного угруповання.

“Замовкни! Ти зараз молишся Аллаху? Ти працював на “невірних” [євреїв], а тепер молишся Аллаху? Не вимовляй імені Аллаха, собако”, – кричить на одновірця терорист.

Жахливі кадри закінчуються тим, що заручник лежить на асфальті зі зв’язаними за спиною руками в оточенні терористів ХАМАСу, одягнених у форму ізраїльських солдатів. 

У підписі до відео автор допису зазначив, що невідомо, чи живий заручник і яка його доля.

Нагадаємо, раніше в Ізраїлі офіційно повідомили про смерть 22-річної Шані Лук – ізраїльтянки німецького походження, яку бойовики ХАМАС викрали та вивезли до Сектору Гази.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *