Ця стрижка чудово підійде на рідке, тонке й неслухняне волосся, ще й укладається за 5 хвилин

Експерти рекомендують зупинитися на стрижці, яка пасує абсолютно всім. І йдеться про боб каре. Така зачіска не потребує довгого укладання. Головне, щоб майстер врахував під час стрижки тип волосся і форму обличчя.

Яка стрижка найкраще підходить для тонкого волосся

На тонке волосся варто зробити рівний боб, без шарів і різної довжини окремих пасм. А ще краще – обрати довгий боб, коли волосся доходить до ключиць. Тоді воно матиме максимально об'ємний вигляд.

Якщо ж вам зовсім не подобаються стрижки з однією довжиною, можете попросити майстра додати кілька коротких пасм. Це допоможе пом'якшити зачіску та навіть “оживити” кінці.

Коротка стрижка на тонке волосся для різних форм обличчя

Якщо ваше обличчя нагадує серце, варто акцентувати особливу увагу на очах і скулах. Спробуйте приміряти на себе стрижки для рідкого тонкого волосся з чубчиками та об'ємними пасмами біля обличчя. Фахівці рекомендують збалансувати таку форму обличчя довшими пасмами, які можна пофарбувати на кілька тонів світліше.

Для дівчат з витягнутим обличчям найкраще підходять короткі стрижки з чубчиком чи без. Зробіть ставку на кучеряве каре чи хвилястий боб. А якщо обрали чубчик, нехай він буде косим або прямим – він вкоротить обличчя і зробить його гармонійнішим.

Якщо у вас кругле обличчя, робіть ставку на стрижки нижче підборіддя. А щоб додати тонкому волоссю об'єму, обирайте хвилясте каре, довгий боб, піксі з об'ємним корінням. А ось геометричних стрижок краще уникати, як і прямого чубчика.

Для власниць тонкого, рідкого волосся і квадратного обличчя підійдуть нерівні кінчики й текстуровані пасма. Щоб додати об'єму, спробуйте “кудлатий” боб, який замаскує проблему і додатково відверне увагу від квадратного обличчя.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *