З цим хитрим способом ви забудете про гниття овочів у холодильнику: свіжість зберігатиметься надовго

Напевно, кожен із нас хоча б раз стикався з такою проблемою, коли куплені овочі починали швидко гнити в холодильнику. Здається, ми лише вчора принесли свіжі продукти, а вже сьогодні вони стали м'якими і навіть вкрилися пліснявою. Це дуже неприємно, та ще й економічно невигідно.

Виявляється, є один простий спосіб, який допоможе уникнути гниття овочів. Тепер продукти залишатимуться свіжими на триваліший час. І цей хитромудрий лайфгак пов'язаний з використанням паперових рушників.

Основна причина гниття овочів в холодильнику — надмірна волога. А паперові рушники допоможуть її поглинати. Також вони запобігатимуть утворенню конденсату всередині контейнерів чи пакетів з овочами та фруктами.

Як правильно використовувати паперові рушники для запобігання гниттю овочів у холодильнику? Все дуже просто. Якщо ви зазвичай зберігаєте овочі в пакетах, візьміть кілька аркушів паперових рушників, складіть їх, а потім покладіть на дно пакета. За використання контейнерів складені рушники можна викласти також на дно, а зверху висипати свіжі овочі.

Не забувайте регулярно перевіряти. Щойно паперові рушники стануть мокрими, їх треба замінити. Так ви забезпечите оптимальне поглинання вологи.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *