У Варшаві поляк накинувся на українку: ексклюзивні подробиці моторошної історії

Поляки продовжують шокувати Україну. У Варшаві місцевий таксист намагався “кинути” молоду дівчину на гроші, а коли та відмовилася платити захмарну суму, погрожував і зачинив українку в машині. Перехожі ж тим часом вдавали, що нічого не бачать.

TSN.ua вдалося зв’язатися з постраждалою, тож усі деталі історії, яка трапилася 15 березня, розповіла в ексклюзивному сюжеті журналістка Вікторія Гнатюк.

Польський водій напав на українку

Поїздка за кордон транзитом через Варшаву для 25-річної українки Христини закінчилася слізьми та погрозами від місцевого таксиста-нелегала. Україну сколихнула історія, як поляк накинувся на дівчину з погрозами і вимагав 300 злотих, тобто майже 3 000 гривень, за 2 кілометри поїздки. Христина вирішила розповісти свою історію публічно, щоб інші дівчата не повторювали її помилок і не сідали до неперевірених таксі, адже нині в Польщі багато й тих, хто тікав від війни.

Деталі поїздки

І тут розпочалося найцікавіше. Христина уточнила, що дорога з України до Польщі їй коштувала дешевше, ніж 2 кілометри до варшавського готелю з псевдотаксистом, а коли дівчина відмовилася платити захмарну суму за поїздку, бо елементарно не мала з собою стільки готівки, водій намагався залякати її та замахувався вдарити, щоб та замовкла, а згодом повіз у невідомому напрямку.

Шокує й те, що поки дівчина фактично в центрі міста стукала у вікна та благала перехожих про допомогу, ті вдавали, що нічого не бачать.

Конфлікт підігрівся, бо в авто їхала українка?

Після цього водій таки відвіз Христину до готелю, викинув її речі на вулицю і поїхав, гроші на карту приймати не хотів, готівки зрозумів, що вона немає. Дівчина не виключає, що конфлікт міг підігрітися й тим фактом, що вона українка, хоча і хоче вірити, що це не так.

Історії інших українок

Після публікації цієї історії у своїх соцмережах Христину завалили коментарями й інші жінки. Ті розповідають, що пережили в Польщі ідентичні ситуації. Десь такі горе-таксисти чхали навіть на те, що жінка сидить в авто з дітьми, бо понад усе – гроші.

Чому дівчина не звернулася до поліції?

Дівчина зізналася, що заяву до поліції не писала, адже у Варшаві була проїздом. Утім, хоче, щоб цю історію почули інші українки та не потрапляли на такий гачок, а викликали лише перевірені сервіси таксі й не боялися говорити. Свою ж історію таки хоче довести до кінця та застерігає інших не вестися на байки працівників готелю, які кажуть, що в таких випадках поліція безсила, що, власне, і збило дівчину з пантелику.

Такі випадки у Варшаві регулярні

До слова, вже водії з офіційних таксі розповіли дівчині, що ті, на кого вона натрапила, – справжня варшавська мафія, котра намагається людей кинути на гроші.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Я ледь не задихнулася!” У Варшаві поляк накинувся на українку! ЕКСКЛЮВНІ ПОДРОБИЦІ!

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *