Відома українська співачка здивувала, як після суду з колишнім він з’явився в житті їхньої доньки

Відома оперна співачка Олена Гребенюк вперше розповіла про налагодження стосунків доньки з її рідним батьком.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” артистка зізналася, що її ексобранцеві вперше за довгий час вдалося знайти спільну мову з їхньою спільною донькою Лізою. Це трапилося під час повномасштабного вторгнення, коли чоловік переоцінив своє життя. До того стосунки між батьком і донькою були напруженими й справа навіть доходила до судової тяганини. Наразі ж чоловік приїздить до Лізи на вихідні і проводить з нею час. Окрім того, сама Олена також може звернутися за допомогою до колишнього, як і він до неї.

“Він з'явився в її (доньчиному – прим. ред.) житті під час війни. Ми зараз прекрасно спілкуємося, Ліза з ним прекрасно спілкується. Він приїжджає кожні вихідні. Спочатку вона зустріла його вороже, а потім, коли зрозуміла, що просто так склалися обставини в житті, що так повинно бути й він багато всього переоцінив, то ми спілкуємося. Все добре. Лізин тато періодично телефонує, кому й що потрібно, я телефоную, коли мені щось потрібно. Він зараз капелан, вони їздять зараз туди до хлопців ближче до Авдіївки й кожного разу ми щось передаємо”, – розповіла оперна співачка.

Зазначимо, Олена Гребенюк розірвала стосунки з ексобранцем майже одразу після народження їхньої доньки Лізи. До слова, пара не була в офіційному шлюбі. Причиною розриву стосунків оперна виконавиця називає різні погляди на життя.

Нагадаємо, раніше Олена Гребенюк пройшлася по шоу “Супермама” та шокувала речами, які її змушували робити на проєкті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *