“Смартфон майбутнього”, якому не потрібен екран: який на вигляд та як працює ґаджет (відео)

Стартап Humane показав нову версію свого “смартфона майбутнього”, якому не потрібен екран. Пристрій під час показу мод у Парижі (Humane x Coperni) продемонструвала супермодель Наомі Кемпбелл. Вона стала першою людиною за межами компанії, яка носила пристрій на публіці напередодні його повної презентації 9 листопада.

Про це повідомили в Humane, передає Еngadget.

Компанія описує пристрій як “безекранний автономний пристрій і програмну платформу, створену з нуля для ШІ”.

“Він працює на передовій платформі Qualcomm Snapdragon і оснащений мініпроєктором, який замінює екран смартфона, а також камерою та динаміком. Він може виконувати такі функції, як оптичне розпізнавання на основі штучного інтелекту”, – йдеться у повідомленні.

Тобто зрозуміло, що пристрій Ai Pin не має екрана, не є смартфоном у прямому значенні слова.

Ґаджет чіпляється на одяг і проєктує зображення на руку користувача, стіну чи іншу поверхню.

Так званий “смартфон майбутнього” здатен виконувати такі функції, як оптичне розпізнавання на основі ШІ, але також нібито “орієнтований на конфіденційність” завдяки таким якостям, у нього відсутнє пробуджувальне слово на кшталт “OK Google” або “Hey Siri”. Це дозволяє прибрати функцію постійного прослуховування навколишнього середовища, яке здійснюють більшість сучасних смартфонів.

Ґаджет має підключатися до Інтернету, але яким саме чином, наразі не повідомляють.

“Ймовірно, Ai Pin матиме доволі вузький перелік застосувань, обмежуючись певними бізнес-процесами та користувачами, які б хотіли зменшити залежність від смартфона, але не хочуть переходити на застарілі кнопкові телефони”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями фахівці отримали 45 млн доларів як фінансування на нову систему лікування на основі імплантатів, яка може знизити рівень смертності від раку. Дослідження має віднайти спосіб знизити рівень смертності на 50%.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *