У Дніпрі завершили рятувальні роботи на місцях ударів ракет: що відомо про загиблих і потерпілих

Зранку суботи, 20 квітня, у Дніпрі завершили аварійно-рятувальні роботи на місцях “прильотів” російських ракет, якими ворог вдарив по місту напередодні вночі. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Всього внаслідок російської атаки в Дніпрі загинуло три людини. Двоє жертв виявили відразу після атаки ворога, а вночі рятувальники деблокували з-під завалів багатоповерхівки тіло чоловіка.

Крім того, 24 людини постраждало. Рятувальники врятували 12 осіб. Ще 51 особа отримала допомогу від психологів ДСНС.

Загалом через російські атаки 19 квітня на Дніпропетровщині загинуло вісі осіб, з них – дві дитини, 34 людини постраждало. Серед постраждалих також одна дитина.

Ракетні удари по Дніпру

Вночі 19 квітня армія РФ масовано вдарила ракетами по Дніпру і області. Частину повітряних цілей збито. Але сталися влучання в обласному центрі, Кривому Розі, Павлограді та у Синельниковому.

Мер міста Борис Філатов заявив, що РФ вдарила по житловому будинку в Дніпрі протикорабельною ракетою Х-22, , яка призначена для знищення авіаносців. 

В “Укрзалізниці” заявили, що росіяни здійснили цілеспрямований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів “УЗ в Дніпрі та області. Є потерпілі залізничники. Загинула Оксана Стороженко – чергова по будинку локомотивних бригад.

Суботу, 20 квітня, в Дніпрі оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ракетних ударів РФ по місту минулої ночі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ракета вбила цілу родину з дітьми! Їхній дім в Синельниковому просто зник

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *