Навіщо намотувати нитку на палець: ви і не здогадувалися, як цей лайфгак може допомогти

Спосіб із намотуванням нитки на палець рекомендують рятувальні служби. Він надзвичайно дієвий і його варто використовувати в найгірших ситуаціях. Вам знадобляться міцна тонка нитка (довжина до 1 метра) та скріпка.

Спочатку потрібно взяти скріпку і просмикнути через неї нитку, протягнувши її приблизно на 10 см. Обережно проштовхніть скріпку під перснем. Дехто рекомендує замінювати скріпку голкою, але тоді потрібно бути вкрай обережним.

Скріпку тепер можна зняти, вона виконала своє завдання. Короткий кінець нитки притримуйте пальцями, а інший намотуйте на палець між перснем та суглобом.

Частина пальця, ближче до нігтя, буде набрякати ще сильніше. Не лякайтеся — це нормально. Тепер зафіксуйте цей кінець нитки між середнім та безіменним пальцями, а верхній кінець починайте обережно витягувати з-під персня, повільно провертаючи навколо пальця. Перстень буде переміщуватися ближче до нігтьової пластини разом із ниткою.

Як зняти перстень з пальця: ще декілька методів

Існують і менш радикальні методи, які також допоможуть зняти перстень з пальця:

  • підніміть руку з перснем вище рівня серця — залишіть в такому положенні на 10-15 хвилин, щоб зменшився приплив крові та лімфи до пальця, набряк поменшає і ви зможете зняти каблучку;
  • опустіть руку у холодну воду — судини під впливом холоду звужаться, що покращить відтік крові і лімфи, прикрасу буде зняти простіше;
  • скористайтесь скотчем — візьміть звичайний прозорий скотч і обмотайте ним палець від нігтя до каблучки, намагайтесь засунути його край під прикрасу, а потім зніміть її скручуванням.

Також палець можна змастити деякими засобами. Наприклад, чудово підійдуть вазелін, олія, мило. Можете також прикласти до пальця лід чи заморожений продукт, щоб зняти набряк.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *